неделя, 9 март 2014 г.

ремонт на покриви-0895 231 560


ремонт на покриви
 Янкострой Има дългогодишен опит в комплексните решения на  проблемите,свързани с покривни ремонти,хидроизолаций и довършителни ремонти.Това ни позволява да предложим високо качество на извършваните услуги,подкрепено с дълъг Гаранционен период!!!
  Извършваните от нас услуги са:

  * Ремонт на покриви.*
Изграждане на нови покриви.*
Направа на капандури,навеси.*
Преустроиство и изграждане на тавански помещения.*
Хидроизолаций с български и вносни материали.*
Изолаций с битумни керемиди.*
Тенекеджиски услуги с медна и поцинкована ламарина на олуци.*Безшевни  олуци.
*Отстраняване на течове-100% Гаранция


Довършителни ремонти.
*Шпакловки
*Гипсокартон.
*Боядисване с латекс.
*Фаянс,теракот.
*Топлоизолаций,саниране,мазилки.
*Къртене и извозване.
  
 Янкострой познава отлично материалите които се продават  на българския пазар и това позволява да се намери оптималното!
Нашите цели да ви предоставим професионална работа на най-добрите цени на пазара.За нас ще е удоволствие да ви помогнем.    0895/231-560 matusala@abv.bg

Ремонт на покриви

Ако имате нужда от фирмен майстор за ремонт на покриви, трябва да имате предвид няколко неща преди да наемете такъв. За щастие има критерии, които отличават добрите фирмени майстори за ремонт на покриви сред другите. Просто трябва да ги имате предвид при избора си.
Добрите фирмени  майстори за ремонт на покриви предлагат безплатна оценка на вашия покрив. Така вие ще знаете какво трябва да се направи и колко ще ви струва. Когато наближи времето за плащане може да се окаже, че ще ви излезе малко по-скъпо отколкото са ви казали. Най-добрия случай е да ви посети фирмен майстор за ремонт на покрив и да даде своята оценка, но може вие да нямате време за това.
А фирмения майстор за ремонт на покрив предлага консултация по телефона или онлайн с професионалист. Той може да ви каже колко време и колко средства ще отнеме отстраняването на проблема ви.
Също така е добре да изберете фирмен майстор за ремонт на покрив.

Предлагаме гаранция за всички извършвани услуги.

Извършваме ремонт на покриви в: Градове
гр.София. Пазарджик. Костенец. Ботевград. Калотина. Костинброд. Банкя. Драгоман. Асеновград. Белово. Благоевград. Велинград. Елин Пелин. Ихтиман. Варна. Бургас. Пловдив. Смолян. Хасково. Шумен. Ловеч. Враца. Сливен. Ямбол. Габрово. Стара Загора. Нова загора. Плевен.

Подкрепете ни като гласувате за нас!   

BGTOPS

Няма коментари:

Публикуване на коментар